28 Februar 2023

Customer Support (Inbound, German)

Agjent telefonik
Full Time

Ne jemi në kërkim të agjenteve telefonik me aftësi të shkëlqyera të gjuhës gjermane.

Kandidati i suksesshëm duhet të ketë:

përvojë në shërbimin ndaj klientit,

të jetë një komunikues efektiv,

të ketë aftësi të shkëlqyera për zgjidhjen e problemeve,

të jetë në gjendje të punojë nën presion,

të ketë një nivel të mirë të aftësive të gjuhës gjermane, të shkruar dhe verbale,

dhe një kuptim të mirë të proceseve dhe procedurave të shërbimit ndaj klientit,

Në këmbim, ne ofrojmë:

një pagë konkurruese,

sigurimi shëndetësor të mbuluar nga kompania,

një ambient pune modern,

mundësinë për t'u zhvilluar më tej brenda kompanisë,

orari i punës është i caktuar nga ora 08:00 - 16:30,

Got your attention?

Great, now let us know who you are by sending us your CV and a short application letter. Please note that the position will be filled as soon as we’ve found the right candidate.

Want to know more?

If you would like to learn more about the position, don’t hesitate to contact our HR by email or phone.

Human resources

+383 48 738 211

career@solution25.com

  • Informatat personale

   CV apo resume (Opsionale)

   When leaving your application, you acknowledge our privacy policy and that your information in the recruitment system is kept for up to 6 months. And of course, we keep your information confidential.

  • Our contact information

   rruga Hekurudhat nr.27, Prishtinë, Kosovë

   +383 48 738 211